Website Analyse

U denkt dat uw website klaar is, maar u maakt toch geen sales, u staat niet in Google? Wij helpen u met onze website analyse van top tot teen! Wij controleren uw website om te zien hoe gebruikersvriendelijk en zoekmachinevriendelijk deze is en welke verbeterpunten er zijn. Wij scannen uw website van boven naar beneden van header tot footer. Wilt u ook graag dat iemand dit voor u doet? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

We zullen tips geven hoe u uw website gebruiksvriendelijker kunt maken. Ook zullen we op SEO letten, zodat u goed wordt gevonden in Google/Bing en andere zoekmachines. U hoeft hier zelf niet meer aan te werken, wij doen dat graag voor u. Uiteindelijk zal dit leiden naar meer bezoekers en dus meer conversies!

Diensten in ons pakket zijn:
– Website analyse
– Keyword analyse
– Concurrentie analyse
– Structuur optimalisatie
– Content optimalisatie
– Linkbuilding
– Pagerank rapport

Hoe gaan wij te werk?

Duidelijke communicatie met de klant staat bij ons voorop. Dit vinden wij van essentieel belang. Er wordt gebruik gemaakt van handmatige analyse en er worden hierbij op maat geschreven teksten gemaakt voor u. Daarnaast wordt er handmatig gebruik gemaakt van linkbuilding en u krijgt iedere maand een rapportage met de website analyse.

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Dan raden wij u aan om nu contact met ons op te nemen, zodat wij u persoonlijk kunnen uitleggen hoe wij te werk gaan en eventueel een offerte voor u op kunnen stellen. Na het gesprek weet u precies waar u aan toe bent.

Klik hier om contact met ons op te nemen!